«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Το αρχαιοελληνικό ρητό που εδώ και χρόνια ορίζει την τέλεια υγεία, βρίσκετε στο επίκεντρο της συνεργασίας του “ Live pilates studio athens”  και του “αλλάζουμε”.

Ο συνδυασμός της σωστής διατροφής, της επαρκούς και σωστής άσκησης, της διαχείρισης του στρες και της φροντίδας της ψυχικής υγείας, μπορεί να προσφέρει σε κάθε άτομο υγεία και ευεξία.

Συχνά, οι άνθρωποι αναζητούν τη βοήθεια μόνο στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών ή μόνο ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή με μια επίσκεψη σε ένα ψυχολόγο, αγνοώντας πως όταν το σώμα νοσεί, νοσεί και η ψυχή ή και το αντίστροφο. Και ακόμα, πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνο τα κιλά ή μόνο η κατάθλιψη ή μόνο μια ασθένεια, αλλά μια ολότητα που θέλει ολιστική και πολύπλευρη φροντίδα.

Το “Live pilates studio athens”  και το “αλλάζουμε”, αποτελούν δυο χώρους με κοινό όραμα και αγάπη για την σωματική και ψυχική ευημερία του ατόμου, καθένα από τα οποία δραστηριοποιείται ανεξάρτητα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας. Στο “Livepilatesstudioathens”  αναπτύσσονται σε ολιγομελή τμήματα μαθήματα PilatesMat, PilatesEquipment (Reformer & WundaChair) τα οποία γυμνάζουν αποτελεσματικά το σώμα και χαρίζουν ευεξία.

Παράλληλα το «αλλάζουμε» αποτελεί έναν χώρο όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες προσφέρουν υπηρεσίες που αφορούν τη διατροφή και την ψυχολογία είτε ξεχωριστά, είτε σε συνδυασμό έχοντας ως στόχο την ολιστική θεώρηση του ατόμου.

 Σε συνεργασία υλοποιούν εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια με διάφορες ενδιαφέρουσες θεματολογίες που σχετίζονται τόσο με την άσκηση και την διατροφή όσο και με την ψυχολογία. Ενώ, παράλληλα υλοποιούν  καινοτόμα και ολιστικά προγράμματα ελέγχου του βάρους και ευεξίας.