ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Κάθε φορά που με ρωτούν τι είδους  πελάτες έρχονται στο LiVe pilates, απαντώ εκείνοι που ψάχνουν να ξεκινήσουν  ένα νέο ταξίδι. Έχουν ισχυρή θέληση και είναι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Οι πελάτες που περνούν τις πόρτες μας έχουν ένα πράγμα κοινό: θέλουν να πάρουν ό,τι είναι  καλύτερο για το  σώμα και το μυαλό.Οι πελάτες είναι πηγή έμπνευσης για μας και μας παρακινούν  να κάνουμε  την εργασία μας με όρεξη  και να εξελισσόμαστε.

Το LiVe pilates προσφέρει τμήματα ολιγομελή.Σας καλωσορίζουμε μόλις φτάνετε και σας παρακινούμε να γίνετε όσο πιο παραγωγικοί μπορείτε.Η προσωπική προσοχή μας και η σύνδεσή μας  είναι το κλειδί που σας δίνει κίνητρο να πετύχετε  τους στόχους σας!

Σας προσφέρουμε μικρά τμήματα ματ που μας επιτρέπουν να εστιάσουμε στις ανάγκες σας ξεχωριστά,όποιο και αν είναι το επίπεδο σας  για την μέγιστη βελτίωση τους.Στόχος μας είναι από  την πρώτη στιγμή να σας  βοηθήσουμε να πετύχετε αυτό που θέλετε με διασκέδαση και σε φανταστικό περιβάλλον.

Το Pilates απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας  ως δυναμική και ασφαλής άσκηση με άμεσα αποτελέσματα, που τονώνει όλους τους μύες χωρίς να καταπονεί κανένα σημείο του σώματος.Ιδανικό για  άτομα που είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από κάποιο μυϊκό τραυματισμό ή χρόνιο πρόβλημα ή ευαισθησία στη σπονδυλική στήλη, στα ισχία, στους ώμους, στα γόνατα κλπ.Ότι καλύτερο για την τρίτη ηλικία ως ήπια και ασφαλής μορφή άσκησης.Σε γυναίκες μετά την 14 εβδομάδα κύησης  έως τον τοκετό αλλά και μετά την εγκυμοσύνη προκειμένου να επανέλθει σύντομα το σώμα στην αρχική του φυσική κατάσταση.Σε αθλητές ως συμπλήρωμα της προπόνησής τους.Σε χορευτές γιατί επιμηκύνει και ενδυναμώνει τους μύες ακολουθώντας τις βασικές αρχές του χορού.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑ.

Ξεκινήστε τώρα!

Γιατί να κάνεις pilates:

Ευελιξία

Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου. Δεν είναι ένα manual γυμναστικής που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι σαν να κάνεις personal trainning.

“Ακούς” το σώμα σου

και καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί. Είναι σαν μία διαδικασία αυτογνωσίας. Από που παίρνω δύναμη και κινούμαι, που είμαι αδύναμος και χρειάζομαι προπόνηση… Ένα “To know us better” με το κορμί σου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Ακόμα και από την πρώτη φορά. Μπορεί να μην νιώσεις ότι άλλαξε το σώμα σου, αλλά σίγουρα θα χαλαρώσεις, θα νιώσεις ότι κάποιος σου έχει κάνει μασάζ σε όλο το σώμα και πρωτίστως θα αισθανθείς καλύτερα στην σπονδυλική σου στήλη.

Εμφάνιση

Θα φαίνεσαι καλύτερα μετά από 20 μαθήματα και θα αποκτήσεις ένα καινούργιο σώμα μετά από 30 μαθήματα.