Και φέτος όπως και πέρυσι εχουμε την χαρά να έχουμε στο Live Pilates studio την Barre Method με την Δήμητρα Ζαχοπούλου

Και φέτος όπως και πέρυσι εχουμε την χαρά να έχουμε στο Live Pilates studio την Barre Method με την Δήμητρα Ζαχοπούλου

Το «Barre Method» από την Δήμητρα είναι ένας  αποτελεσματικός και παράλληλα διασκεδαστικός τρόπος γυμναστικής για όλο το σώμα.
Το υψηλής έντασης μάθημα ( Barre Class) αποτελείται απο ενα συνδυασμό ισομετρικών ασκήσεων, ασκήσεων ενδυνάμωσης και διατακτικών ασκήσεων εμπνευσμένων απο το Κλασσικό pilates και το Κλασσικό Μπαλέτο , Μπαλέτο σε Μπάρα ( Ballet Barre Work )
Το Barre Method βασισμένο σε ασκήσεις με υψηλή τεχνική, μεγάλο αριθμό επαναλήψεων και ελαφριών βαρών, δημιουργεί σφιχτούς γραμμομένους  μυες χωρίς όγκο και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού.
Η μέθοδος αυτή αυξάνει την αντοχή, βελτιώνει την ελαστικότητα και την αρμονία στις κινήσεις του σώματος του μαθητή και δημιουργεί άμεσα και αποτελεσματικά «επίπεδους» κοιλιακούς, λεπτά γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια, γυμνασμένους γλουτούς, δυνατή πλάτη και λεπτά γραμμωμένα χέρια .

Η Δήμητρα  Ζαχοπούλου και η μέθοδος της θα είναι φέτος  στο Live pilates studio κάθε Δευτέρα 20:30-21:30 και 21:30-22:30 και από τον Οκτώβρη και κάθε Σάββατο 12:30-13:30 και 13:30-14:30.

Σας περιμένουμε!

Live pilates studio

Ιπποκράτους 145, Αθήνα

τηλ:211 2129503

 

Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)