Σας καλωσορίζουμε στη νέα Livepilates χρονιά. Επιστρέφουμε ανανεωμένοι με νέα προγράμματα και πολύ  διάθεση.

Σας καλωσορίζουμε στη νέα Livepilates χρονιά. Επιστρέφουμε ανανεωμένοι με νέα προγράμματα και πολύ  διάθεση.

Το Livepilates Studio είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε ισορροπία, αρμονία και  ανανέωση της ενέργειας σας την στιγμή που όλα γύρω μας είναι χαοτικά και αγχωτικά.. Χαλαρώστε και απολαύστε μια ώρα μέσα στο ήρεμο περιβάλλον μας.

Κλείστε τώρα ένα δοκιμαστικό μάθημα ΔΩΡΕΑΝ για να μας γνωρίσετε.

Το Livepilates studio προσφέρει τμήματα ολιγομελή.Σας καλωσορίζουμε μόλις φτάνετε και σας παρακινούμε να γίνετε όσο πιο παραγωγικοί μπορείτε.Η προσωπική προσοχή μας και η σύνδεσή μας  είναι το κλειδί που σας δίνει κίνητρο να πετύχετε  τους στόχους σας!

Την Δευτέρα 4  Σεπτεμβρίου ξεκινάμε όπως και κάθε Δευτέρα στις 8:00 – 9:00 π.μ το πρώτο μας μάθημα Pilates mat και κλείνουμε την ημέρα μας με το πρόγραμμα Barre Method by Dimitra στις 21:30-22:30.

To pilates mat  αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων που γίνονται στο έδαφος σε ειδικά στρωματάκια ( mat ).Τα τμήματα είναι ολιγομελή (έως 8 άτομα) ώστε να εστιάζουμε στις ανάγκες και στις δυνατότητες σας ελέγχοντας ταυτόχρονα  πιθανά λάθη που μπορεί να γίνουν.Ο μαθητής ασκείται χρησιμοποιώντας  μικρά βαράκια, μικρή και μεγάλη μπάλα, δαχτυλίδι, λάστιχα ,ρολό και pilates stick δουλεύοντας  όλες τις μυϊκές ομάδες μέσα από ελεγχόμενη και ομαλή κίνηση.Η τακτική εξάσκηση αναπτύσσει την σταθερότητα στο σώμα και βελτιώνει την στάση του σώματος. Δυναμώνει άμεσα τους κοιλιακούς μύες , τους μύες της πλάτης και γυμνάζει  τα χέρια και τα πόδια.

Το «Barre Method» από την Δήμητρα είναι ένας νέος στην Ελλάδα, αποτελεσματικός και παράλληλα διασκεδαστικός τρόπος γυμναστικής για όλο το σώμα.Το υψηλής έντασης μάθημα ( Barre Class) αποτελείται από ένα συνδυασμό ισομετρικών ασκήσεων, ασκήσεων ενδυνάμωσης και διατακτικών ασκήσεων εμπνευσμένων από το Κλασσικό pilates και το Κλασσικό Μπαλέτο , Μπαλέτο σε Μπάρα ( Ballet Barre Work )Το Barre Method βασισμένο σε ασκήσεις με υψηλή τεχνική, μεγάλο αριθμό επαναλήψεων και ελαφριών βαρών, δημιουργεί σφιχτούς γραμμωμένους  μύες χωρίς όγκο και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού.Η μέθοδος αυτή αυξάνει την αντοχή βελτιώνει την ελαστικότητα και την αρμονία βελτιώνει την ελαστικότητα και την αρμονία στις κινήσεις του σώματος του μαθητή και δημιουργεί με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα, «φλατ» κοιλιακούς, λεπτά γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια, γυμνασμένους γλουτούς, δυνατή πλάτη και λεπτά γραμμωμένο χέρια .

Αναλυτικά όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μας θα το δείτε στο site μας  http://livepilates.gr/schedule/

Αναλυτικά θα βρείτε και στο site μας  την ομάδα μας , τα μαθήματα και τα υπόλοιπα ήδη εναλλακτικής γυμναστικής που προσφέρουμε http://livepilates.gr/

LiVe Pilates Studio

Ιπποκράτους 145, Αθήνα

τηλ: 2112129503

.

Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)