Καλό μήνα σε όλους!

Καλό μήνα σε όλους!

Χθες διαπίστωσα πως δεν σας έχω συστήσει την καινούρια μας δασκάλα του Pilates ,Αννα Σιδέρη!

Η Άννα Σιδέρη είναι από τις καλύτερες δασκάλες pilates  της Ελλάδας και έχουμε την τιμή να την έχουμε φέτος στο studio μας κάθε Πέμπτη στις 6 για ένα advanced pilates mat πρόγραμμα ,στις 7 και στις 8 για ένα σούπερ ομαδικό μάθημα με τα μηχανήματά του Reformer!

Εσείς ακόμη δεν έχετε κάνει μάθημα με την Αννα?

Λίγα λόγια για την Αννα…

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανωτέρα Σχολή Χορού Νίκη Κονταξάκη. Αποφοίτησε επιτυχώς το 2003, λαμβάνοντας το πτυχίο της από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Από το 2003 έως το 2005 βρέθηκε στο Πεκίνο, όπου εργάστηκε ως καθηγήτρια κλασικού χορού στην πρώτη εκεί αγγλόφωνη σχολή χορού. Παράλληλα, παρέδιδε μαθήματα μουσικοκινητικής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας σε αμερικάνικο σχολείο (IVY League).
To 2005 πήγε στις Βρυξέλλες, όπου κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών της στο χορό ήρθε σε επαφή με το Pilates. Εκπαιδεύτηκε σε Pilates mat & equipment, και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στο Corpus Pilates Studio μαζί με την Καναδή εκπαιδεύτρια Kelly Mc Kinnon. Πέρα από το studio, η Άννα έκανε personal training και παράλληλα έκανε ομαδικά μαθήματα Pilates στην Ευρωπαϊκή Eπιτροπή.
Το διάστημα 2011-2013 δίδαξε στο βραβευμένο για 7 συνεχή φορές Uptown Pilates Studio
στην Ν. Υόρκη.
Συμπληρωματικά, η Άννα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εξειδικευθεί σε pilates για εγκυμοσύνη και για άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση και έχουν προβλήματα σπονδυλικής στήλης.

Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)