Καλή εβδομάδα σε όλους

Καλή εβδομάδα σε όλους

Κάθε μήνα θα φιλοξενούμε στο blog του site μας την «ιστορία» μιας μαθήτριας του studio που θα μοιράζεται μαζί μας την πρώτη της επαφή με το #pilates και το Live Pilates Studio.

Σήμερα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την «ιστορία» της Διονυσίας  την οποία γνώρισα πριν 2 χρόνια περίπου και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα πως θα έρθει δεύτερη φορά καθώς στο πρώτο μάθημα είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ !!  Τελικά…έπεσα έξω!

 Κάπως έτσι γνώρισα τη Δήμητρα και το Pilates : Ιανουάριος 2016 …Οξύς πόνος στον αριστερό ώμο, πραγματικά ανυπόφορος : η διάγνωση βαριά τενοντίτιδα ? Σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης ? Πρέπει να γίνει μαγνητική τομογραφία … Όσο γελοίο και αν ακούγεται έπρεπε ΕΓΩ να κάνω μαγνητική : ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΙΙΙ δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω ακούνητη 20 λεπτά και να μπω στο φούρνο !!! Κλειστοφοβική γαρ ..: Τι να κάνει ο ορθοπεδικός (με το ζόρι μαγνητική ??) συντηρητική αγωγή φυσικοθεραπείες και βλέπουμε … Για καλή μου τύχη, μέσα στην απελπισία μου ( λέμε τώρα ) ο ξάδερφος του άντρα μου και μαθητής της Δημητρας μού πρότεινε να δοκιμάσω το Pilates ο ορθοπεδικός συμφώνησε !!! Οκ πόσο χειρότερο απο τη μαγνητική μπορεί να είναι …. Personal φυσικά που θα πάω το “σαράβαλο” …Στο πρώτο μάθημα εισπνοές, εκπνοές, “power house” κτλ … Που πάω να μπλέξω? μήπως να κάνω τη μαγνητική ?άντε ας πάω και στο δεύτερο μάθημα … Από τότε έχω κάνει περισσότερα από 100 μαθήματα και δεν το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ μετανιώσει … Και το αστείο ποιό είναι : όταν τον περασμένο Μάιο χτύπησα σχετικά σοβαρά το δεξί μου γόνατο, σκονταφτοντάς σε μια πλάκα που προεξείχε σε πεζοδρόμιο, το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον ορθοπεδικό, αφού είχε δει την ακτινογραφία ήταν : ” στο Pilates πότε μπορώ να ξαναπάω” … Φυσικά απάντησε αφού απορροφηθεί το αιμάτωμα .. Και μετά από 20 μέρες «για να είμαστε σίγουροι να κάνεις μαγνητική» … Και τελικά ξεκίνησα το Pilates για να μη κάνω μαγνητική και έκανα μαγνητική για να συνεχίσω το Pilates !!!

Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)