Τα #Groups Reformer τμήματα και το  πρωί κάθε Τρίτη και Πέμπτη  στις 9:00 και στις 10:00.

Τα #Groups Reformer τμήματα και το  πρωί κάθε Τρίτη και Πέμπτη  στις 9:00 και στις 10:00.

Τι γνωρίζετε όμως για τα Reformer?

Κατ’αρχάς, ας πάρουμε μια ιδέα για το τι είναι reformer και πως λειτουργεί και ύστερα θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα που έχει για το σώμα μας.

Είναι ένα κρεβάτι που μοιάζει με κορνίζα με μια επίπεδη πλατφόρμα σε αυτό η οποία κυλά εμπρός πίσω με τροχούς. Το φορείο αυτό δέχεται αντίσταση από ένα σύνολο ελατηρίων. Τα ελατήρια ποικίλουν και ο δάσκαλος επιλεγεί τον συνδυασμό τους, ανάλογα με τον ασκούμενο και την κατάσταση του. Η  κίνηση («μεταφορά») του ασκούμενο ωθείται ή σύρεται κατά μήκος του πλαισίου. Επίσης η κίνηση («μεταφορά») μπλοκάρεται από επωμίδες στους ώμους του ασκούμενου και η δυνατότητα ολίσθησης του πλαισίου γίνετε με την γνωστή μπάρα που ονομάζεται footbar. Αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα πόδια και από τα χέρια. Το reformer έχει επίσης μεγάλους ιμάντες με λαβές που συνδέονται με το άνω άκρο του πλαισίου. Υπάρχει  εξίσου η δυνατότητα να τραβηχτούν από τα πόδια ή από τα χέρια.

Το reformer  προσφέρει όλα τα γνωστά οφέλη που γενικά έχει η μέθοδος του pilates όπως συνολική δύναμη, ευλυγισία, συντονισμός και ισορροπία, που αναμφίβολα βελτιώνουν  την καθημερινότητα. Καλύτερη στάση του σώματος, χαριτωμένη και αποτελεσματική κίνηση και για πολλούς ανακούφιση από τον πόνο που σχετίζεται με σωματικές «ανισορροπίες». Όταν αναφερόμαστε στο «χτίσιμο» της δύναμης και των μυών του «πυρήνα» ή αλλιώς powerhouse είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Επίπεδοι κοιλιακοί, δυνατές πλάτες, «τονισμένοι» γλουτοί και μηροί  είναι αυτά που προσφέρουν  όλα τα μηχανήματα του pilates καθώς και το pilates στο στρώμα, αλλά το reformer προσφέρει ένα μοναδικό και  ποικίλο τρόπο εξάσκησης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε :

Τα τμήματα μας είναι μέχρι 5 άτομα που έχουν το ίδιο επίπεδο και ικανότατες. Το μάθημα έχει ροή και ρυθμό. Κάθε μάθημα διαρθρώνεται από ποικίλες αναζωογονητικές ασκήσεις για να γυμνάζεται όλο το σώμα, να αξιοποιείται στο μέγιστο η χρονική διάρκεια του μαθήματος, έτσι ώστε να  επιτύχετε γρήγορα τους στόχους σας.

Ο εκπαιδευτής σας θα διδάσκει, θα παρατηρεί και θα προσαρμόζει τις κινήσεις σας και θα σας βοηθάει με τις τεχνικές της αναπνοής σας, την ενεργοποίηση των μυών και την φυσική ευθυγράμμιση.

Προκείμενου να εξασφαλίσουμε μια χαρούμενη εμπειρία σε όλους  σας, συνιστούμε αν είστε αρχάριοι στην μέθοδο να ξεκινήσετε με ατομικά μαθήματα ή ομαδικά τμήματα μηχανημάτων έως 6 ατόμων.

Όλες οι συνεδρίες είναι 55 λεπτά και κλείνετε την θέση σας προκαταβολικά.

Σάς συνιστούμε άνετα και χαλαρά ρούχα που θα σάς επιτρέψουν να μετακινείστε ελευθέρα. Φοράτε καθαρές κάλτσες.

 

Κλείστε τώρα και εσείς το ραντεβού σας
Θα γίνουν δοκιμαστικά μαθήματα

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9:00 ΚΑΙ 10:00

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9:00 ΚΑΙ 10:00

 

Ιπποκράτους 145,Αθήνα

τηλ: 211 2129503

Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)