Άννα Σιδέρη

Δασκάλα Pilates
Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.
Ιπποκράτους 11,Αθήνα
211 2129503

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανωτέρα Σχολή Χορού Νίκη Κονταξάκη. Αποφοίτησε επιτυχώς το 2003, λαμβάνοντας το πτυχίο της από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Από το 2003 έως το 2005 βρέθηκε στο Πεκίνο, όπου εργάστηκε ως καθηγήτρια κλασικού χορού στην πρώτη εκεί αγγλόφωνη σχολή χορού. Παράλληλα, παρέδιδε μαθήματα μουσικοκινητικής σε παιδιά προσχολικής ηλικίας σε αμερικάνικο σχολείο (IVY League).
To 2005 πήγε στις Βρυξέλλες, όπου κατά τη διάρκεια των αναζητήσεών της στο χορό ήρθε σε επαφή με το Pilates. Εκπαιδεύτηκε σε Pilates mat & equipment, και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στο Corpus Pilates Studio μαζί με την Καναδή εκπαιδεύτρια Kelly Mc Kinnon. Πέρα από το studio, η Άννα έκανε personal training και παράλληλα έκανε ομαδικά μαθήματα Pilates στην Ευρωπαϊκή Eπιτροπή.
Το διάστημα 2011-2013 δίδαξε στο βραβευμένο για 7 συνεχή φορές Uptown Pilates Studio
στην Ν. Υόρκη.
Συμπληρωματικά, η Άννα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει εξειδικευθεί σε pilates για εγκυμοσύνη και για άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση και έχουν προβλήματα σπονδυλικής στήλης.